Rudolfsax

Kedves Pár!

 

Barcelonában és 2020 tól Budapesten is élő szaxofonos vagyok, főleg esküvőkön játszok szerte a világban, szólistakén és/vagy dj-vel.

 

Esküvői zene válogatás listámban ismert zeneszámok szerepelnek, amit a pár zenei stílusától és kérésétől függően  különböző zenei stílusban adok elő.

 

A legtöbbszört választott esküvői zenék stílusai:

jazz, covers, chillout, ibiza style, deep house, house stb.

 

Egy teljes esküvői zenekar felkérését spórolod meg, mert az esküvőn szaxofonosként szolgáltatom az élő zenét,  az esküvő elejétől a végéig a dj mellett és így megspórolod az esküvő zenekar költségeit.

 

Helyek ahol esküvőkön játszottam: Barcelona, Ibiza, Mallorca, Maldiv-Szigetek, Qatar, Anglia, Olaszország, Tájföld, India stb.

 

Instagram, Facebook és YouTube csatornámon sok esküvői zene videókat találtok, ahol képet kaptok arról hogy milyen hangulatot fogok teremteni az esküvőtökön.

 

 

Esküvői zenék:

 

Polgári esküvői zene:

 

A polgári szertatartásra esküvői zeneszámokat választhattok:

 

Esküvői bevonuló zene, menyasszony bevonulása, vőlegény bevonulása, esküvői zene gyuruhuzasra, esküvői kivonuló zene

 

Esküvői zene koktél: / állófogadás:

 

Különböző esküvői zene stílusokból tudtok választani, vagy vegyíteni azokat. Nézzétek meg a videókat és küldjétek el melyik stílus tetszik a legjobban. A párok általában jazz stílust, covereket vagy deep house stílust választanak erre az alkalomra, de volt már olyan kérés is hogy táncos ibiza stílusú számokat játsszak. Lehet esküvői zeneszámot választani a pár megérkezésére is.

 

Esküvői tánc: Ha nem tipikus komolyzenei keringőt szeretnétek táncolni, romantikus (vagy amilyet szeretnétek) zenével fogom díszíteni az esküvői nyitó táncot. A páe kérésétől függően, megeggyezünk milyen zenei stílust szeretnétek. Vegyíteni is lehet a stilusokat, például az elején egy romantikus lassú számmal indítunk ami után egy gyors, pörgős számot is tudok játszani, ezzel buzdítva a vendégeket a táncolásra.

 

Esküvői zeneParty:

 

Meglepetésként szaxofonos showal buzdítom táncra a meghívottakat, LED megvilágitású szaxofonommal. Ezt mindenhol nagyon szeretik, ilyen fajta esküvő show-mat legelőször Ibizán játszottam, ahol a LED-es megvilágítású szaxofonom nagy sikernek örvendett.

 

Több információt a többi menüpontban találtok, nemsokára kész lesz az oldal magyar változata is, addig angolul tudtok böngészni.

 

Írjatok bátran, gyorsan választ fogtok kapni kérdéseitekre. A Whatsapp gombra kattintva mobilon tudtok direkt chat üzenetet küldeni, amira gyakorlatilag azonnal válaszolok.

 

Mondhatom hogy bejártam a világot szaxofonommal és nagy örömmel tölt el minden egyes esküvő, hogy részese lehetek egy ilyen fontos eseményen a pár életében. Hívjatok bátran, ha megtiszteltek a felkeréssel, a nagy megtiszteltetést lelkiismeretes és kiváló minoségu munkával hálálom meg.

 

Referenciákat, facebook és az instagram oldalamon is találtok.

 

Esküvői zenekar egy személyben 🙂

’’My life is music,

  enjoy it with me’’